perjantai 30. syyskuuta 2011

Arvosana ala-arvoinen

Ala-arvoisen voisin antaa itselleni valmistautumisessa huomiseen juoksuun. Kuluneen seitsemän päivän aikana olen ajanut 6 kohtuullisen intensiivistä spinningtuntia ja kiipeillyt kolme kertaa - yksi ainoa oikea lepopäivä tänään. Ei se 52 kilometriä maastossa kuitenkaan NIIN kevyt keikka ole, vaikka varsinaisesti ei pitäisi olla epäilystä urakan suorittamisesta 9 tunnin aikarajan puitteissa mikäli nyt ei mitään mullistavaa vastoinkäymistä ilmeenny. Huomennapa sen sitten näkee, miten on lataaminen onnistunut. Sen sitä levottomasta sielustaan ja jaloistaan saa maksaa.

Pari viimeistä päivää on nyt tullut syötyä enemmän pastaa, tänään olen sitten viimeistellyt energioita pähkinöillä ja Naturgodis-jugurtti- ja suklaaherkuilla. Huomenna mukaan lähtee maltolla terästettyä urheilujuomaa, pari energiapatukkaa ja vähän suklaata. Matkalla on kolme huoltoa, joista ainakin saa lisää juotavaa ja syötävääkin siellä pitäisi olla - periaatteessa reissusta pystyisi selviämään juomavyöllä, mutta harjoituksen vuoksi ajattelin ottaa repun. Tietä reissulla on sen verran, että kengiksi pääsee Asicset, toivottavasti jalat ei ota nokkiinsa. Jalat on rasvattu ja raspattu hyväksi. Lähinnä epäilyttää tuo oikean jalan pikkuvarvas, johon tulee aina rakko teippasi sen tai ei, nyt ainakin yritän selviytyä ilman teippausta. Näillä mennään! Kelissä ei pitäisi olla valittamista, jaffaa ja +20 astetta lokakuun ensimmäiselle päivälle..

Nii, joo, määhän sain uusia leluja :). Lainasin otsalampun (Petzl Myo XP) J:lle UTMBhen ja ajattelin saavani en takaisin ajoissa, mutta jo reilu viikko sitten huomasin metsässä juoksemisen liki mahdottomaksi ilta-aikaan ilman keinovaloa. Matkaa jatkossa valaisemaan tilasin Outnetistä maanantaina Led Lenserin H7R:n ja se tuli tänään. Huomenna ei tarvi valoja, mutta jospa jalat kantais jo ens viikolla testaamaan. Painoltaan tuntuu olevan kohtuullisen kärpässarjalainen, kolmella AAA paristolla/NiMH akulla 140 lumenin valoteho. Luulis näkevän jalkoihinsa - ehkäpä jopa pyörän renkaan eteen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti